Εργαλείο διαχείρισης τουρνουά

Για διοργάνωση τουρνουά Μπάσκετ

Εργαλεία
   Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνουμε όταν μπούμε στο διαχειριστικό της διοργάνωσής μας είναι να δημιουργήσουμε τα Τουρνουά, τις Κατηγορίες και τους Ομίλους μας. Αυτό θα το κάνουμε από το πεδίο "Εργαλεία". Σε αυτό το πεδίο μπορούμε να αλλάξουμε και τα στοιχεία μας ώς διοργανωτές καθώς και το password μας. (Δείτε Εικόνα 1)

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ για τουρνουά

Ομάδες
   Το δεύτερο βήμα που θα ακολουθήσουμε είναι η προσθήκη των ομάδων που συμμετέχουν σε όλο το τουρνουά ανεξαρτήτως κατηγορίας ή ομίλων, επιλέγοντας το πεδίο "Ομάδες" >> "Προσθήκη Νέας Ομάδας" (Δείτε Εικόνα 2). Στην ίδια σελίδα μπορούμε να διαχειριστούμε τις ομάδες επιλέγοντας το εικονίδιο του μολυβιού (επεξεργασία - edit). Στην σελίδα της επεξεργασίας μπορούμε να διαχειριστούμε και να επεξεργαστούμε τα στοιχεία της ομάδας, τον διαχειριστή της κάθε ομάδας με username και password (ο διαχειριστής της κάθε ομάδας θα έχει την δυνατότητα να διαχειρίζεται τα στοιχεία του roster tης ομάδας του - φωτογραφία, θέση, ύψος, έτος γέννησης, το λογότυπο της ομάδας κτλ), το λογότυπο, τον κωδικό και το ροστερ της κάθε ομάδας ανά σεζόν (προσθήκη νέων παιχτών ή "γέμισμα" του ρόστερ με παίχτες παλαιότερης σεζόν και με τα στοιχεία τους, ύψος, έτος γέννησης, θέση, φωτογραφία).
(Δείτε Εικόνα 3)

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ για τουρνουάεφαρμογή στατιστικών μπάσκετ για τουρνουά

Δημιουργία
   Το τρίτο βήμα που θα ακολουθήσουμε είναι η δημιουργία του είδους του τουρνουά. Έχουμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Play Offs, Μπαράζ, Μπαράζ σε Όμιλο, Final Four. Αφού επιλέξουμε το είδος του τουρνουά, στην συνέχεια επιλέγουμε την σεζόν, το τουρνουά, την κατηγορία και τον όμιλο. Ακριβώς από κάτω, εμφανίζονται όλες οι ομάδες της διοργάνωσης και "τικάρουμε" τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στον όμιλο που επιλέξαμε.
(Δείτε Εικόνα 4)

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ για τουρνουά

Αγώνες
   Για να μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε το τουρνουά θα πρέπει να δημιουργήσουμε τους αγώνες στην κάθε αγωνιστική για τον κάθε όμιλο και κατηγορία. Στο πεδίο "Αγώνες" επιλέγουμε σεζόν, τουρνουά, κατηγορία, όμιλο και αγωνιστική, από κάτω αυτόματα εμφανίζονται όλες οι ομάδες που έχουμε δηλώσει για τον συγκεκριμένο όμιλο. Σε αυτό το σημείο μπορούμε να επιλέξουμε την αγωνιστική και να δημιουργήσουμε τα ζευγάρια των ομάδων. Κάθε φορά που επιλέγουμε άλλη αγωνιστική εμφανίζονται πάλι οι ομάδες που θα πρέπει πάλι να τις ζευφαρώσουμε κοκ.
(Δείτε Εικόνα 5)

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ για τουρνουά


Κατεβάστε την εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ StatApp
Εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Κατηγορίες ΆρθρωνΤελευταίες ΣυνεντεύξειςΤελευταία Γενικά ΆρθραΑνακοινώσεις ΟμάδωνΆρθρα Προπονητών