Παρουσίαση της εφαρμογής στατιστικών στοιχείων μπάσκετ StatApp

Επιλογές και εικόνες της εφαρμογής StatApp;

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Αρχική σελίδα της εφαρμογής. "Επιλογή Αγώνα" - επιλέγουμε τον αγώνα για να κρατήσουμε τα στατιστικά. "Ρόστερ Ομάδας" - Βλέπουμε τους παίχτες μας και τα στατιστικά τους για όλη την σεζόν. "Ιστορικό" - Επιλέγουμε παλαιότερους αγώνες της σεζόν για να δούμε τα στατιστικά τους. "Συγχρονισμός" - Συγχρονίζουμε τα δεδομένα από και προς τον σέρβερ με το κινητό ή το tablet μας.

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Πατώντας το "Συγχρονισμό" μεταφέρουμε τα δεδομένα από τον server στο smartphone ή το tablet μας, για την ομάδα μας (πχ ρόστερ, πρόγραμμα αγώνων, στατιστικά παλαιότερων αγώνων, για την σεζόν που διανύουμε) και ταυτόχρονα ενημερώνουμε τον server με τα στατιστικά των αγώνων που έχουμε κρατήσει με το smartphone ή το tablet μας.

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Αφού επιλέξουμε τον αγώνα, εμφανίζεται το μενού "12άδα ομάδας" (επιλέγουμε παίχτες για το παιχνίδι), "5άδα Ομάδας" (επιλέγουμε την αρχική 5άδα), "Διαιτητές" (εισάγουμε τους διαιτητές), "Ξεκίνα τον Αγώνα" (ξεκινάμε να κρατάμε στατιστικά για τον αγώνα, "Στατιστικά Ομάδας" (βλέπουμε τα στατιστικά της ομάδας για τον αγώνα, "Στατιστικά Παιχτών" (βλέπουμε τα στατιστικά των παιχτών στον αγώνα), "Επιστροφή στο Αρχικό Μενού" (Επιστροφή πίσω).

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Εισάγουμε τους διαιτητές του αγώνα. Δεν είναι απαραίτητο.

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

"Στατιστικά Ομάδας" Βλέπουμε τα στατιστικά της ομάδας για ολόκληρο τον αγώνα, 1η, 2η, 3η ή 4η περίοδο ξεχωριστά και παρατάσεις.

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

"Στατιστικά Παιχτών" Βλέπουμε τα στατιστικά των παιχτών στον αγώνα, σε λίστα και με ποσοστά για τους πόντους, βολές, 2ποντα, 3ποντα, φάουλ, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, τάπες, λάθη.

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Πάτώντας το "Ξεκίνα τον Αγώνα" βλέπουμε το σκόρ, την πεντάδα της ομάδας μας, "κουμπάκι" για την αλλαγή, δυνατότητα προσθήκης σκορ αντιπάλου, το επιμέρους σκόρ της κάθε περιόδου και τέλος τα πεδία "Επιλογές", "Αναίρεση", Real Score", "Περίοδος" και "Τέλος"

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

"Επιλογές" Εμφανίζεται το μενού με τις "Επιλογές Αγώνα" που μας επιστρέφει πίσω, στα "Στατιστικα Ομάδας" που μπορούμε να δούμε άμεσα τα στατιστικά της ομάδας μας μέχρι εκείνη την στιγμή στον αγώνα, τα "Στατιστικά Παιχτών που μπορούμε να δούμε τα στατιστικά των παιχτών μέχρι εκείνη την στιγμή στον αγώνα και τέλος το "Αρχικό Μενού" που μας μεταφέρει στην αρχή της εφαρμογής.

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Το πεδίο "Real Score" μας δίνει την δυνατότητα να επιλέξουμε να εμφανίζουμε την ροή του αγώνα ONLINE σε πραγματικό χρόνο. ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ να υπάρχει σύνδεση Internet. Η ροή του αγώνα θα εμφανίζεται στην ιστοσελίδα www.stat.gr για όλους τους επισκέπτες της σελίδας.

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Στο πεδίο "Περίοδος" επιλέγουμε την περίοδο που βρίσκεται ο αγώνας ώστε το σκορ και τα στατιστικά που θα κρατάμε να αφορούν την συγκεκριμένη περίοδο του αγώνα.

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Επιλέγοντας έναν παίχτη από την 5άδα που εμφανίζεται, αποφασίζουμε τί ενέργεια θα κρατήσουμε για αυτόν. Με πράσινο χρώμα χαρακτηρίζονται τα θετικά στατιστικά, με κόκκινο χρώμα τα αρνητικά.

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Όταν επιλέξουμε την ενέργεια (στατιστικό) "2π μέσα" ή "2π έξω" ή "3π μέσα" ή "3π έξω", εμφανίζεται αυτόματα η εικόνα του court ώστε να επιλέξουμε την ακριβή θέση που έγινε το σουτ.

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Αν επιλέξουμε την ενέργεια (στατιστικό) "2π μέσα" ή "3π μέσα", στην συνέχεια επιλέγουμε την θέση που πραγματοποιήθηκε το σουτ, αυτόματα εμφανίζεται η επιλογή ποιος έδωσε την "Ασσίστ". Αν δεν έδωσε κάποιος ασσίστ, απλώς επιλέγουμε το κουμπάκι "Συνέχεια". Σε αντίστοιχη περίπτωση αν επιλέξουμε την ενέργεια (στατιστικό) "2π έξω" ή "3π έξω", αυτόματα εμφανίζεται η επιλογή ποιος πήρε το επιθετικό ριμπάουντ. Αν δεν το πήρε κάποιος παίχτης μας, τότε επιλέγουμε το κουμπάκι "Συνέχεια".

εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Αν θέλουμε να αναιρέσουμε κάποια ενέργεια, πατάμε το κουμπάκι "Αναίρεση". Αν το πατήσουμε και δεύτερη φορά και τρίτη συνεχόμενη, θα διαγράφει αντίστοιχα τις τελευταίες μας ενέργειες. Πατώντας το κουμπάκι "Τέλος", επιλέγουμε να τελειώσουμε την διαδικασία κράτησης στατιστικών για αυτό το παιχνίδι. Καταγράφονται τα στατιστικά, ολοκληρώνεται ο αγώνας και δεν μπορούν πλέον να γίνουν αλλαγές ή να προστεθούν επιπλέον στατιστικά στοιχεία για τον αγώνα αυτό.


Κατεβάστε την εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ StatApp
Εφαρμογή στατιστικών μπάσκετ

Κατηγορίες ΆρθρωνΤελευταίες ΣυνεντεύξειςΤελευταία Γενικά ΆρθραΑνακοινώσεις ΟμάδωνΆρθρα Προπονητών